Árak és árajánlat

Tisztelt Érdeklődő!

Kérem olvassa végig tájékoztatónkat!

Cégünk kizárólag egyedi bútorokat készít, így naprakész korrekt árakat nem tudunk az oldalon feltüntetni.  

Árak:

Egy konyhabútor árát sok tényező befolyásolhatja:

  • Az alapanyagok minősége, ami az olcsóbb 8.000Ft-os laminált bútorlaptól, a közép kategóriás Egger-es szinkron nyomott, vagy szupermatt felületű mdf, valamint a prémium kategóriás acryl lapokig terjedhet, ez utóbbi akár a 50.000Ft-os négyzetméter árat is elérheti.
  • A szerelvények minősége és mennyisége. Nem mindegy, hogy két, vagy akár húsz fiókot szeretne a konyhabútorába. Az sem mindegy, hogy ezt egy olcsóbb Blum görgős fiókteleszóppal kéri, aminek az ára 2000Ft, vagy egy magasabb prémium kategóriájú Blum Legrabox fém fiókkal, ami akár a tíz, tizenötszöröse is lehet. A bútoripari szerelvények napjainkra szinte csúcstechnológiai szintre értek el, így ezeket az árakat még tovább lehetne fokozni, érintésre nyíló, akár motoros mozgatású Blum Servo-drive rendszerekkel. Az új konyhabútoroknál kedveltek lettek a sarok és kamra vasalatok, amik szintén a 30.000Ft-os ártól akár a  két-háromszáz ezer forintos árat is elérhetik. Persze ezek nélkül a méregdrága vasalatok nélül is el lehet készíteni egy kiváló minőségű konyhabútort.
  • A munkalapokat is érdemes szóba hozni. Az olcsóbb 38mm vastag pfostformingolt HPL munkalapok 7-8 ezer forinttól kezdődnek, míg a magasabb minőséget képviselő 100%-ban fa hatású lapok megközelítik a háromszorosát, de lehet készíteni acrylból, kvarckőből, műköből, vagy gránitból is, ezek a munkalapok elérhetik a folyóméterenkénti 80-100 ezer forintot is.

Árajánlat kérés:

Ezekből is látszik, hogy nem lehet árat pontosan megjelölni, de nagyon szívesen elkészítjük önnek az ingyenes árajánlatunkat. Ehhez nem kell mást tennie, mint emailben elküldi nekünk a következőket:

  • hozzávetőleges méretek a konyháról, ahová a bútor kerül (pár centi ide-oda nem számít)
  • ha tud, készít egy skiccet az elképzeléséről, vagy leírja szövegesen hogy mit szeretne
  • meghatározza a front anyagát, amennyiben ezt nem ismeri, csatol pár fotót, akárhonnan az internetről, amilyen konyhabútor tetszik, mi a kép alapján be tudjuk azonosítani az alapanyagot
  • megadja az elérhetőségeit, amin fel tudjuk venni a kapcsolatot, amennyiben kérdésünk lenne

Lehetőség van személyesen felkeresni bennünket a műhelyben, kérem előtte telefonon egyeztessen velünk időpontot!

Megrendelés után, a gyártás előtt, természetesen mindenképpen szükség lesz helyszíni felmérésre, amit ingyen fogunk elvégezni!

Ha ezek után mégis szeretne itt az oldalon tájékoztató jellegű árakat, 200-400 ezer Forint közé lehet besorolni a konyhabútorok folyóméterét,  nagy általánosságban ez 250.000Ft/fm.

Megértését köszönjük.

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓK A SZERELVÉNYEINKRŐL: