Bútorasztalos munkák, konyhabútor, tolóajtós gardrób, egyedi bútor, minőségi bútor, Székesfehérvár

Bemutatkozás

Üdvözöljük a Vi-Zo Bútor honlapján!

 

Megfizethető áron keresi a legjobb minőséget? Nálunk a legjobb helyen jár, ne keresgéljen tovább! Mi megvalósítjuk álmait! Minőségi egyedi bútorok gyártása kompromisszumok nélkül – ez a Vi-Zo Bútor. Kínálatunkban megtalálható: konyhabútor, egyedi bútor, tolóajtós gardrób, beépített szekrény, irodabútor, fogorvosi rendelő bútor, gardróbszekrény, hálószoba bútor, nappali bútor, fürdőszoba bútor, panzió bútor, de bármilyen más egyedi bútor tervezését, gyártását, szállítását, beszerelését vállaljuk.

28 éves múlttal és tapasztalattal rendelkező székesfehérvári cégünknél kizárólag egyedi méretezésű és kivitelezésű bútorokat talál. Ha számít Önnek a minőség és a kivitelezés profizmusa, akkor válassza a Vi-Zo Bútort! Csakis a legjobb minőségű alapanyagokkal és szerelvényekkel dolgozunk, melyeknek köszönhetően bátran vállaljuk termékeinkre a 3 éves garanciát! Legyenek akármilyen egyedi bútor, amire Önnek szüksége lehet. Bútoraink összeállításánál törekszünk arra, hogy a legkülönfélébb stílusbeli és méretezési igényeknek is megfeleljenek termékeink. Célunk, hogy az Önökhöz érkező vendégek szívesen és rendszeresen visszalátogassanak otthonukba, szállodájukba, éttermükbe, rendelőjükbe. A vendéglátó ipari egységek esetében egy jó benyomást keltő, egyedi stílusú, hangulatos, modern berendezés igen kedvezően hat a vendégkörre és ezáltal a forgalomra is. Nem is beszélve az ott dolgozók hangulatáról, hiszen egy kellemes környezetben a munka is jobban megy. 

Minőségi egyedi bútor gyártása a következő alapanyagok felhasználásával történik:

BlumKitmar - Syskor tolóajtós gardróbokEgger - Prémium bútorlapokHäfele - minőségi vasalatokPfleiderer - munkalapokKesseböhmer - csúcskategóriás konyhai szerelvényekKastamonu - bútorlapokFunderMax - magasfényű bútorlapokDuropalForest - szerelvények Demos - fogantyúkCata - páraelszívókFalco - bútorlapokElleci - csúcsminőségű konyhai mosogatókBlanco - mosogatók  Peka - csúcsminőségű konyhai vasalatok  

Szinte az egész ország területéről büszkélkedhetünk referenciákkal, sőt: külföldi megrendelést is teljesítettünk már. Számos meglévő ügyfelünk bizalmát és elégedettségét tudhatjuk magunkénak, amit új megrendelőinkkel szeretnénk bővíteni.

Miért válasszon minket? 

Mert biztos lehet benne, hogy AZT és ÚGY fogjuk megvalósítani, AMIT és AHOGYAN Ön szeretné! Tőlünk biztosan nem fogja azt hallani, hogy „ezt nem tudjuk megcsinálni”, hogy „hát így sikerült”, vagy hogy „kicsúsztunk az időből”. A legnagyobb odafigyeléssel, precizitással készítünk el minden egyes darabot, és természetesen ezen elvek mentén végezzük az egyedi bútorok gyártását és beépítését is. És tesszük mindezt a rohanó világ követelményeinek eleget téve, a lehető legrövidebb határidőn belül. A legmagasabb minőséget kínáljunk, komplex ajánlataink árban is verhetetlenek! Folyamatosan bővülő tevékenységi körünknek köszönhetően számos opció közül válogathat. Ragadja meg a lehetőséget és éljen vele! Rendeljen egyedi bútort kínálatunkból kedvezményes áron, hogy büszkén megmutathassa családtagjainak, barátainak, ismerőseinek amellett, hogy saját örömét leli bennük a nap minden percében! A Vi-Zo Bútor csapata folyamatosan fejlődő technikai ellátottsággal, szakemberekből álló munkatársakkal várja az újabb és újabb megrendeléseket. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.  

Tekintse meg az általunk kínált egyedi bútorokat, legfőbb tevékenységi köreinket!

A konyha az otthon szíve, ahol életünk egy jelentős részét töltjük. Egy jól felszerelt konyha alapját képezi a kiválóan elkészített személyre szabott egyedi konyhabútor.

Unja már a tucatszámra gyártott egysíkú, silány minőségű bútorokat? Egyedi bútor az álma megfizethető áron? Mi kiváló minőségben megvalósítjuk az Ön elképzelését!

Ha tolóajtós gardróbszekrény vásárlását tervezi, nincs más teendője mint elképzelni, hogyan szeretné elhelyezni ruhaneműit a prémium vasalattal készített szekrényeinkben.

Otthonára, irodájára, rendelőjére ráférne már egy alapos felújítás, stílusfrissítés? A Vi-Zo Bútor egyedi tervezésű modern és minimál bútorok széles választékával várja Önt!

A nappali az otthon közösségi központja, mely összefogja a teret és a társaságot. Élvezze a kényelem és esztétikum összhangját az általunk készített egyedi nappali bútorok között!

A hálószoba a lakás legintimebb szentélye, itt megnyugvásra vágyunk. A pihentető környezet elengedhetetlen része egy kiváló hálószoba bútor, amit mi örömmel elkészítünk Önnek!

Panzió vagy hotel berendezésén gondolkodik? Tegye vonzóvá a szállókörnyezetet egyedi megoldásainkkal! A tervezéstől a teljes körű kivitelezésig készséggel állunk rendelkezésére!

A fürdőszoba a testápolás fellegvára: frissítő zuhany, forró fürdő vagy épp kapkodó reggeli készülődés színtere. Fürdőszoba bútorainkkal mindig minden kéznél lesz!

Az emberek többsége nem szívesen jár fogorvoshoz, mert az ijesztő műszerek mellett általában csak a lehangoló környezet fogadja őket. Bútorasztalos szakembereink változtathatnak ezen!

Köszönjük, hogy minket választott!

 

További tartalmat Facebook, Twitter vagy Instagram oldalunkon talál.

Bútorasztalos, egyedi bútor, konyhabútor