Bútorasztalos munkák, konyhabútor, tolóajtós gardrób, egyedi bútor, minőségi bútor, Székesfehérvár

Egyedi konyhabútor Székesfehérvár

Egyedi konyhabútorok: 

Székesfehérvári elhivatott bútorasztalosok vagyunk. Közel 29 éve valljuk, hogy a konyha egy különleges helyszín, amit meghatároz egy jól elkészített egyedi konyhabútor. Ehhez elengedhetetlen, hogy különös gondot fordítsunk az alapanyagok kiválasztásában. Konyhabútoraink szerkezete, alapváza is csak kiváló minőségű Osztrák bútorlapból készül, amelynek éleit minden esetben 2mm-es ABS élzárással látjuk el. A bútorokat végtelen kombinációjú front anyaggal láthatjuk el. Ezek után most nem csupán a lelkes háziasszonyokhoz kívánunk szólni, hiszen aki szereti a finom falatokat, annak az is fontos, hogy milyen körülmények között készítheti el. Egy jól felszerelt konyha alapjait képezi egy egyedi konyhabútor, mely biztosítja a megfelelő munkaterületet az alapanyagokkal való tevékenykedéshez. Nem mindegy, hogy milyen egyedi konyhabútor és konyhai gép, vagy eszköz veszi Önt körül főzés vagy éppen sütés közben!

Miért is egyedi?

Egy méretre szabott egyedi konyhabútor tökéletesen fog illeszkedni a konyhájába, hogy az a legkomfortosabb legyen. Székesfehérváron 28 éve működő cégünk számára elsődleges szempont az ügyfeleink minőséggel kapcsolatban támasztott igényeinek maximális kielégítése. Nem dolgozunk silány alapanyagokkal, csak a piacvezető cégek prémium minőségű anyagait használjuk. Biztos lehet benne, hogy nem spórolunk a minőségenMi nem csak ígérjük a minőséget, hanem GARANTÁLJUK is! Mi mutathatná ezt a legjobban, mint a több száz elégedett ügyfél, valamint a termékeinkre vállalt 36 hónap garancia! Úgy gondolja, hogy egy prémium minőségű egyedi konyhabútor csak egy konyhastúdióban vásárolható meg? NEM! Fölösleges méregdrága konyhabútorra költenie, ha ezt a prémium minőséget egy profi csapat el tudja készíteni akár kedvezőbb áron is! Nálunk a legfontosabb az, hogy az Önnek legmegfelelőbb, kiváló minőségű alapanyagokat építsük be álmai konyhabútorába. Elhivatottságunk és komplett egyedi megoldásaink teszik különlegessé az általunk készített konyhabútort, valamint bármilyen egyedi bútort melyet garantáltan nem fog minden második lakásban látni!

Miért is olyan fontos, hogy ki készíti el az Ön számára ideális konyhabútort? 

Minden háziasszony és háziúr rémálma az ormótlan bútorokkal túlzsúfolt konyha és a kis munkapult. Alapos helyszíni felmérés után és az Ön elképzeléseit kitárgyalva, személyre szabott ajánlatot készítünk. Érdekünk, hogy olyan egyedi konyhabútorral töltsük meg a főzőhelyiséget, ahol később aztán jól érzi magát. Ezen kívül sok mai trend szerint épülő házban, lakásban, az étkező és a konyha egy légteret kap. Ilyenkor pedig érdemes gondolni a konyhaszigetre, valamin egy tálaló szekrényre és az étkezőasztalra is. Ezek készülhetnek akár modern, minimál, hagyományos, vagy rusztikus stílusban, tetszőleges színösszeállítással. Székesfehérvári cégünk egyik fő profilja az egyedi konyhabútor készítés. Ha minket választ, semmi sem állhat az útjába, hogy megvalósítsuk álmai konyháját. Ráadásul ezt nem csak Székesfehérváron, hanem az egész ország, vagy akár Európa területén belül. Egyedi konyhabútor referenciáink között megtalálható többek között székesfehérvári, budapesti, debreceni konyhabútorok, de készültek Ausztriába, Svájcba valamint Franciaországba is.

Tekintse meg néhány referenciánkat egyedi konyhabútorokról: 

További néhány szó a konyhabútorokról:

Egyedi konyhabútor stílusok:

Egy egyedi konyhabútor stílusa lehet: hagyományos, harmonikus, rusztikus, modern, minimál és egyben letisztult. A mai trend a letisztult, minimál stílusú, modern konyhabútorokat részesíti előnyben. Színviláguk a fehér, a szürke, általában tölgy színű kombinációban.

A konyhabútorok anyagaik szerint lehetnek: az olcsóbb Egger laminált (Smoothtouch Matt) felületű, szinkron-nyomott bútorlap, a magasabb kategóriát képviselő szupermatt és magasfényű mdf lapok, és a tükörfényes acryl bútorlapok. A továbbiakban lehet még furnérozott forgácslapfestett és 3D vákuumfóliázott mdf, valamint  tömör fa fronttal készült konyhabútorok. Mára a tervezők, és egyben megrendelőink is a magasfényű valamint szupermatt búrlapból készült egyedi konyabútort kedvelik. 

Kialakítás:

Korábban  hagyományos nyíló ajtós kivitelű egyedi konyhabútorokat készítettünk, majd a modern stílus berobbanása után inkább a felnyíló ajtós kivitelű szekrények voltak többségben. A mai trend a fogantyú nélküli, valamint a front anyagában kialakított fogantyúmart, és a GOLA profillal szerelt egyedi konyhabútor. Mára az ajtók helyett inkább a sok fiókkal felszerelt, fehér vagy sötétszürke fronttal ellátott konyhabútorok vannak többségben. Ezeket a kissé komor hangulatú konyhabútorokat fa hatású bútorlappal, fém kiegészítőkkel, esetleg fogantyúkkal tehetjük barátságosabbá, de akár kombinálhatjuk sárga, kobalt kék vagy zöld színekkel.

Munkalapok és hátlapok:

Napjainkban egyre népszerűbbek lettek a konyhabútoroknál a csempepótló hátlapok, amelyek lehetnek HPL borítású mdf lapok. Készülhetnek akár színezett, vagy egyedi mintával festett üvegből. Egy üvegből készült hátlap, a meglévő konyhabútor hangulatát is megváltoztathatja.

A munkalapok régebben 28mm vastagok voltak, ezeket váltották fel a 40mm vastag konyhapultok, amik mostanra egyre vékonyabbak lettek. Mára már számtalan lehetőségünk van a különböző munkalapok közül választani. Egy egyedi konyhabútor munkapultja készülhet: HPL pfostformingolt munkalapbólacrylbólcompact lemezbőlüvegbőlkvarckőből, vagy gránitból.

Egyedi konyhabútor szerelvények:

Míg korábban egyszerűbb szerelvényekkel készültek a konyhabútorok, napjainkra egyre nagyobb teret kapnak a felső és csúcskategóriát képviselő szerelvények. A Blum bútorpántok már beépített csillapítóval vannak ellátva. Az egyszerűbb Tandem fiókók is csillapítóval ellátott vasalattal, míg a felső kategóriás Antaro vagy Legrabox fiókok akár nyomásra nyíló, és csukódásnál önbehúzóval vannak felszerelve. Ezeket a fiókokat mára akár már érintést érzékelő Servo-Drive motorokkal is fel lehet szerelni. Egy prémium kategóriás egyedi konyhabútor tartalmazhatja a csúcskategóriát képviselő Kesseböhmer Lemans sarokszekrény vesetálat, valamint a Dispensa és Tandem kamravasalatot .

Mindezeket figyelembe véve, és mérlegelve érdemes eldöntenünk, hogy számunkra melyik lenne a legoptimálisabb egyedi konyhabútor. Székesfehérvári szakértő kollégáink segítenek a választásban, de a döntést természetesen Önnek kell meghoznia. Bármely megoldást választja, az olcsóbb vagy a drágább alapanyagokkal, bútor-vasalatokkal, a kivitelezést, és a helyszíni beszerelést profi minőségben fogjuk elvégezni. Így megvalósulhat az álma, és elkészülhet az egyedi konyhabútora. Bízzon a 28 éves tapasztalatban, valamint a profi bútorasztalos csapatunkban!

 

Ne késlekedjen, hívjon minket azonnal, látogasson el hozzánk Székesfehérvárra, vagy kérjen ingyenes árajánlatot e-mailben!  

További tartalmat Facebook, Twitter, Linked in vagy Instagram oldalunkon talál.


Egyedi bútor kínálatunk | Konyhabútor Székesfehérvár | Nappali bútor | Panzió bútor | Tolóajtós gardrób | Modern bútor | Beépített szekrény | Egyedi bútor | Fogászati bútor | Fürdőszoba bútor | Gardróbszekrény | Hálószoba bútor | Irodabútor | konyhabutorok  | Székesfehérvár

Bútorasztalos, egyedi bútor, konyhabútor