Bútorasztalos munkák, konyhabútor, tolóajtós gardrób, egyedi bútor, minőségi bútor, Székesfehérvár

Árak és árajánlat

Tisztelt Érdeklődő!

Kérem olvassa végig tájékoztatónkat!

Cégünk kizárólag egyedi bútorokat készít, így naprakész korrekt árakat nem tudunk az oldalon feltüntetni.  

Árak:

Egy konyhabútor árát sok tényező befolyásolhatja:

  • Az alapanyagok minősége, ami az olcsóbb 8.000Ft-os laminált bútorlaptól, a közép kategóriás Egger-es szinkron nyomott, vagy szupermatt felületű mdf, valamint a prémium kategóriás acryl lapokig terjedhet, ez utóbbi akár a 50.000Ft-os négyzetméter árat is elérheti.
  • A szerelvények minősége és mennyisége. Nem mindegy, hogy két, vagy akár húsz fiókot szeretne a konyhabútorába. Az sem mindegy, hogy ezt egy olcsóbb Blum görgős fiókteleszóppal kéri, aminek az ára 2000Ft, vagy egy magasabb prémium kategóriájú Blum Legrabox fém fiókkal, ami akár a tíz, tizenötszöröse is lehet. A bútoripari szerelvények napjainkra szinte csúcstechnológiai szintre értek el, így ezeket az árakat még tovább lehetne fokozni, érintésre nyíló, akár motoros mozgatású Blum Servo-drive rendszerekkel. Az új konyhabútoroknál kedveltek lettek a sarok és kamra vasalatok, amik szintén a 30.000Ft-os ártól akár a  két-háromszáz ezer forintos árat is elérhetik. Persze ezek nélkül a méregdrága vasalatok nélül is el lehet készíteni egy kiváló minőségű konyhabútort.
  • A munkalapokat is érdemes szóba hozni. Az olcsóbb 38mm vastag pfostformingolt HPL munkalapok 7-8 ezer forinttól kezdődnek, míg a magasabb minőséget képviselő 100%-ban fa hatású lapok megközelítik a háromszorosát, de lehet készíteni acrylból, kvarckőből, műköből, vagy gránitból is, ezek a munkalapok elérhetik a folyóméterenkénti 80-100 ezer forintot is.

Árajánlat kérés:

Ezekből is látszik, hogy nem lehet árat pontosan megjelölni, de nagyon szívesen elkészítjük önnek az ingyenes árajánlatunkat. Ehhez nem kell mást tennie, mint emailben elküldi nekünk a következőket:

  • hozzávetőleges méretek a konyháról, ahová a bútor kerül (pár centi ide-oda nem számít)
  • ha tud, készít egy skiccet az elképzeléséről, vagy leírja szövegesen hogy mit szeretne
  • meghatározza a front anyagát, amennyiben ezt nem ismeri, csatol pár fotót, akárhonnan az internetről, amilyen konyhabútor tetszik, mi a kép alapján be tudjuk azonosítani az alapanyagot
  • megadja az elérhetőségeit, amin fel tudjuk venni a kapcsolatot, amennyiben kérdésünk lenne

Lehetőség van személyesen felkeresni bennünket a műhelyben, kérem előtte telefonon egyeztessen velünk időpontot!

Megrendelés után, a gyártás előőt, természetesen mindenképpen szükség lesz helyszíni felmérésre, amit ingyen fogunk elvégezni!

Ha ezek után mégis szeretne itt az oldalon tájékoztató jellegű árakat, 150-400 ezer Forint közé lehet besorolni a konyhabútorok folyóméterét,  nagy általánosságban ez 200.000Ft/fm.

Megértését köszönjük.

Bútorasztalos, egyedi bútor, konyhabútor