Konyhabútor

Konyhabútor a Vi-Zo Bútor-tól:

 

Ebben a bekezdésben alapvetően nem csupán a lelkes háziasszonyokhoz kívánunk szólni, hiszen aki szereti a finom falatokat, annak az is fontos, hogy milyen körülmények között készülnek ezek. Először is a konyha az otthon szíve, ahol életünk egy jelentős részét töltjük. Nagyon fontos, hogy a jól felszerelt konyhák alapjait képezi egy profik által elkészített konyhabútor, amely biztosítja a megfelelő munkaterületet az alapanyagokkal való tevékenykedéshez. Alapvetően nem mindegy hogy ezt milyen környezetben tesszük, ezért fontos szempont, hogy ennek megfelelően válasszunk magunknak konyhabútort. Ez legyen minimalista, modern vagy hagyományos, esetleg harmonikus vagy akár rusztikus, a székesfehérvári Vi-Zo Bútornál megtalálja az önnek legtökéletesebb megoldást. Amennyiben nincs ötlete, böngésszen a már elkészített konyhabútorok között. Referenciáink csak irányadóak, mindenkinek egyedi igényei alapján készítjük el álmai konyháját.

Néhány konyhabútor amit készítettünk::

span>

 Facebook, Székesfehérvár konyhabútor   Twitter   Google+   Lindedin   Printerest    Instagram, konyhabútor

Ha tetszett az oldal, kérjük ossza meg a közösségi média oldalán. Köszönjük.

 

Bármekkora is a konyhája, mi megtaláljuk az Ön számára legideálisabb megoldást. Az egyedi méretre szabott konyhabútor tökéletesen fog illeszkedni a rendelkezésre álló helyiségekbe, olyan módon, hogy az a lehető legkomfortosabbak legyenek. Több mint negyed évszázada működő cégünk számára elsődleges szempont az ügyfeleink minőséggel kapcsolatban támasztott igényeinek maximális kielégítése. Nem dolgozunk megbízhatatlan és silány alapanyagokkal, biztos lehet benne, hogy mi nem spórolunk a minőségen! Mi is mutathatná ezt jobban, mint, hogy termékeinkre 3 év garanciát vállalunk! Komplett egyedi megoldásaink teszik különlegessé az általunk készített konyhabútort, melyet garantáltan nem fog minden második lakásban viszont látni!

 

Minden háziasszony és háziúr rémálma az ormótlan konyhabútor, a túlzsúfolt konyha és a kis munkapult. Alapos helyszíni felmérés után és az Ön elképzeléseit kitárgyalva, személyre szabott ajánlatot készítünk. Érdekünk, hogy olyan konyhabútorral töltsük meg a főzőhelyiséget, ahol később aztán jól érzi magát. Ezen kívül sok mai trend szerint épülő házban, lakásban az étkező és a konyha egy légteret kap, ilyenkor pedig a konyhabútor megnevezés alatt gondolni kell a konyhaszigetre, a tálaló szekrényre, az étkezőasztalra is. Ezek készülhetnek akár modern, minimál, hagyományos, vagy rusztikus stílusban, tetszőleges színösszeállítással. Mivel cégünk egyik fő profilja a konyhabútor készítés, ha minket választ, semmi sem állhat az útjába, hogy megvalósítsa álmai konyháját! Egyedi megoldásainkkal és megannyi ötletvariációval várjuk meglévő és új ügyfeleinket!

Ne késlekedjen, hívjon minket azonnal, látogasson el hozzánk, vagy kérjen ingyenes árajánlatot e-mailben!  

További tartalmat Facebook, Twitter vagy Instagram oldalunkon talál.


Egyedi bútor kínálatunk | Szállodabútor | Tolóajtós gardrób | Modern bútor |Beépített szekrény |Egyedi bútor | Fogorvosi rendelő bútor | Fürdőszoba bútor | Gardróbszekrény | Hálószoba bútor | Irodabútor