Vi-Zo Bútor - bútorasztalos munkák, konyhabútor, tolóajtós gardrób, egyedi bútor, minőségi bútor, hálószoba bútor, nappali bútor, fogászati bútor, szállodabútor

egyedi bútor kínálatunk

Üdvözöljük a Vi-Zo Bútor honlapján!

 

Megfizethető áron keresi a legjobb minőséget? Nálunk a legjobb helyen jár, ne keresgéljen tovább! Mi megvalósítjuk álmait! Minőségi egyedi bútorok gyártása kompromisszumok nélkül – ez a Vi-Zo Bútor

24 éves múlttal és tapasztalattal rendelkező cégünknél kizárólag egyedi méretezésű és kivitelezésű bútorokat talál. Ha számít Önnek a minőség és a kivitelezés profizmusa, akkor válassza a Vi-Zo Bútort! Csakis a legjobb minőségű alapanyagokkal és szerelvényekkel dolgozunk, melyeknek köszönhetően bátran vállaljuk termékeinkre a 2 éves garanciát! Legyenek akármilyen, amire Önnek szüksége lehet.

Bútoraink összeállításánál törekszünk arra, hogy a legkülönfélébb stílusbeli és méretezési igényeknek is megfeleljenek termékeink. Célunk, hogy az Önökhöz érkező vendégek szívesen és rendszeresen visszalátogassanak otthonukba, szállodájukba, éttermükbe, rendelőjükbe. A vendéglátó ipari egységek esetében egy jó benyomást keltő, egyedi stílusú, hangulatos, modern berendezés igen kedvezően hat a vendégkörre és ezáltal a forgalomra is. Nem is beszélve az ott dolgozók hangulatáról, hiszen egy kellemes környezetben a munka is jobban megy. 

 

Minőségi egyedi bútorok gyártása a következő alapanyagok felhasználásával történik:

BlumKitmar - Syskor tolóajtós gardróbokEgger - Osztrák bútorlapokHäfele - Osztrák vasalatokPfleiderer - munkalapokKesseböhmer - csúcskategóriás konyhai szerelvényekKastamonu - bútorlapokFunderMax - magasfényű bútorlapokDuropalForest - szerelvények Demos - fogantyúkCata - páraelszívókFalco - bútorlapokBlanco - mosogatók  Peka - csúcsminőségű vasalatok

 

Szinte az egész ország területéről büszkélkedhetünk referenciákkal, sőt: külföldi megrendelést is teljesítettünk már. Számos meglévő ügyfelünk bizalmát és elégedettségét tudhatjuk magunkénak, amit új megrendelőinkkel szeretnénk bővíteni.

 

Miért válasszon minket? 

Mert biztos lehet benne, hogy AZT és ÚGY fogjuk megvalósítani, AMIT és AHOGYAN Ön szeretné! Tőlünk biztosan nem fogja azt hallani, hogy „ezt nem tudjuk megcsinálni”, hogy „hát így sikerült”, vagy hogy „kicsúsztunk az időből”. A legnagyobb odafigyeléssel, precizitással készítünk el minden egyes darabot, és természetesen ezen elvek mentén végezzük az egyedi bútorok gyártását és beépítését is. És tesszük mindezt a rohanó világ követelményeinek eleget téve, a lehető legrövidebb határidőn belül.

A legmagasabb minőséget kínáljunk, komplex ajánlataink árban is verhetetlenek! Folyamatosan bővülő tevékenységi körünknek köszönhetően számos opció közül válogathat. Ragadja meg a lehetőséget és éljen vele! Rendeljen egyedi bútort kínálatunkból kedvezményes áron, hogy büszkén megmutathassa családtagjainak, barátainak, ismerőseinek amellett, hogy saját örömét leli bennük a nap minden percében! A Vi-Zo Bútor csapata folyamatosan fejlődő technikai ellátottsággal, szakemberekből álló munkatársakkal várja az újabb és újabb megrendeléseket. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.  

 

Tekintse meg legfőbb tevékenységi köreinket!

Köszönjük, hogy minket választott!

Megbízható cég - Vi-Zo Bútor

További tartalmat Google+, Facebook, Twitter, Linked in vagy Instagram oldalunkon talál.