Vi-Zo Bútor - bútorasztalos munkák, konyhabútor, tolóajtós gardrób, egyedi bútor, minőségi bútor, hálószoba bútor, nappali bútor, fogászati bútor, szállodabútor

Minőségi konyhabútorok

A konyha az otthon szíve, ahol életünk egy jelentős részét töltjük. Nem mindegy hogy ezt milyen környezetben tesszük, ezért fontos szempont a számunkra legmegfelelőbb minőségi konyhabútor kiválasztása. Ez legyen minimalista, modern, hagyományos, harmonikus vagy rusztikus, a Vi-Zo Bútornál megtalálja az önnek legtökéletesebb megoldást. Amennyiben nincs ötlete, böngésszen a már elkészített minőségi konyhabútorok között. Referenciáink csak irányadóak, mindenkinek egyedi igényei alapján készítjük el álmai konyhabútorát.

 

 Facebook   Twitter   Google+   Lindedin   Printerest    Instagram

Ha tetszett az oldal, kérjük ossza meg a közösségi média oldalán. Köszönjük.

 

Minőségi konyhabútorok:

Most nem csupán a lelkes háziasszonyokhoz kívánunk szólni, hiszen aki szereti a finom falatokat, annak az is fontos, hogy milyen körülmények között készülnek ezek. A jól felszerelt konyhák alapjait képezik a konyhabútorok, melyek biztosítják a megfelelő munkaterületet az alapanyagokkal való tevékenykedéshez. Ne legyen mindegy milyen konyhabútor veszi Önt körül főzés vagy sütés közben! 
Bármekkora is a konyhája, mi megtaláljuk az Ön számára legideálisabb megoldást. Az egyedi, méretre szabott minőségi konyhabútorok tökéletesen fognak illeszkedni a rendelkezésre álló helyiségekbe, hogy azok a lehető legkomfortosabbak legyenek. Több mint 20 éve működő cégünk számára elsődleges szempont az ügyfeleink minőséggel kapcsolatban támasztott igényeinek maximális kielégítése. Nem dolgozunk megbízhatatlan és silány alapanyagokkal, garantáljuk a minőséget! Mi is mutathatná ezt jobban, mint hogy termékeinkre 2 év garanciát vállalunk! Komplett egyedi megoldásaink teszik különlegessé az általunk készített konyhabútorokat, melyeket garantáltan nem fog minden második lakásban viszont látni!

Miért is olyan fontos, hogy ki készíti el az Ön számára ideáis konyhabútort

Minden háziasszony és háziúr rémálma az ormótlan konyhabútorral túlzsúfolt konyha és a kis munkapult. Alapos helyszíni felmérés után és az Ön elképzeléseit átbeszélve, személyre szabott ajánlatot készítünk. Érdekünk, hogy olyan minőségi konyhabútorokkal töltsük meg a főzőhelyiséget, ahol  jól érezheti magát. A mai trend szerint épülő házakban, lakásokban, az étkező és a konyha egy légteret kap, ezért  a konyhabútor megnevezés alatt gondolni kell a konyhaszigetre, a tálaló szekrényre és az étkezőasztalra is. Ezek készülhetnek akár modern, minimál, hagyományos, vagy rusztikus stílusban, tetszőleges színösszeállítással. Mivel cégünk egyik fő profilja a konyhabútor készítés, ha minket választ, semmi sem állhat az útjába, hogy megvalósítsa álmai konyháját! 

Mi történik olyan esetben, ha valakinek csak pár konyhabútor elemre van szüksége?

Természetesen nem jelent problémát, ha valakinek esetleg csak egy polcos elemre van szüksége, vagy az új mosogatógépe számára kíván kialakítani egy bútorrészt. Az egyedi igényeket is teljesítjük, legyen szó cseréről, meghibásodásról vagy pótlásról. Mi nem csak nagyban, hanem kicsiben is képesek vagyunk gondolkodni. Minőségi konyhabútorokkal és megannyi ötletvariációval várjuk meglévő és új ügyfeleinket!

Ne késlekedjen, hívjon minket azonnal, látogasson el hozzánk, vagy kérjen ingyenes árajánlatot e-mailben!  

További tartalmat Google+, Facebook, Twitter vagy Instagram oldalunkon talál.


Egyedi bútor kínálatunk | Minőségi konyhabútorok | Szállodabútor | Tolóajtós gardrób | Modern bútor | Beépített szekrény | Egyedi bútor | Fogorvosi rendelő bútor | Fürdőszoba bútor | Gardróbszekrény | Hálószoba bútor | Irodabútor | Konyhabútor
Minőségi konyhabútorok