Vi-Zo Bútor - bútorasztalos munkák, konyhabútor, tolóajtós gardrób, egyedi bútor, minőségi bútor, hálószoba bútor, nappali bútor, fogászati bútor, szállodabútor

Konyhabútorok

Konyhabútorok:

 

Most nem csupán a lelkes háziasszonyokhoz kívánunk szólni, hiszen aki szereti a finom falatokat, annak az is fontos, hogy milyen körülmények között készülnek ezek. A konyha az otthon szíve, ahol életünk egy jelentős részét töltjük. A jól felszerelt konyhák alapjait képezik a konyhabútorok, melyek biztosítják a megfelelő munkaterületet az alapanyagokkal való tevékenykedéshez. Nem mindegy hogy ezt milyen környezetben tesszük, ezért fontos szempont számunkra a legmegfelelőbb konyhabútor kiválasztása. Ez legyen minimalista, modern, hagyományos, harmonikus vagy rusztikus, a Vi-Zo Bútornál megtalálja az önnek legtökéletesebb megoldást. Amennyiben nincs ötlete, böngésszen a már elkészített konyhabútorok között. Referenciáink csak irányadóak, mindenkinek egyedi igényei alapján készítjük el álmai konyhabútorát.

 

 

 Facebook   Twitter   Google+   Lindedin   Printerest    Instagram

Ha tetszett az oldal, kérjük ossza meg a közösségi média oldalán. Köszönjük.

 

Bármekkora is a konyhája, mi megtaláljuk az Ön számára legideálisabb megoldást. Az egyedi méretre szabott konyhabútorok tökéletesen fognak illeszkedni a rendelkezésre álló helyiségekbe, olyan módon, hogy az a lehető legkomfortosabbak legyenek. Közel negyed évszázada működő cégünk számára elsődleges szempont az ügyfeleink minőséggel kapcsolatban támasztott igényeinek maximális kielégítése. Nem dolgozunk megbízhatatlan és silány alapanyagokkal, biztos lehet benne, hogy mi nem spórolunk a minőségen! Mi is mutathatná ezt jobban, mint, hogy termékeinkre 2 év garanciát vállalunk! Komplett egyedi megoldásaink teszik különlegessé az általunk készített konyhabútort, melyet garantáltan nem fog minden második lakásban viszont látni!

 

Miért is olyan fontos, hogy ki készíti el az Ön számára ideális konyhabútort

 

Minden háziasszony és háziúr rémálma az ormótlan konyhabútorral túlzsúfolt konyha és a kis munkapult. Alapos helyszíni felmérés után és az Ön elképzeléseit kitárgyalva, személyre szabott ajánlatot készítünk. Érdekünk, hogy olyan konyhabútorral töltsük meg a főzőhelyiséget, ahol később aztán jól érzi magát. Ezen kívül sok mai trend szerint épülő házban, lakásban az étkező és a konyha egy légteret kap, ilyenkor pedig a konyhabútor megnevezés alatt gondolni kell a konyhaszigetre, a tálaló szekrényre, az étkezőasztalra is. Ezek készülhetnek akár modern, minimál, hagyományos, vagy rusztikus stílusban, tetszőleges színösszeállítással. Mivel cégünk egyik fő profilja a konyhabútor készítés, ha minket választ, semmi sem állhat az útjába, hogy megvalósítsa álmai konyháját! Egyedi konyhabútorokkal és megannyi ötletvariációval várjuk meglévő és új ügyfeleinket!

Ne késlekedjen, hívjon minket azonnal, látogasson el hozzánk, vagy kérjen ingyenes árajánlatot e-mailben!  

További tartalmat Google+, Facebook, Twitter vagy Instagram oldalunkon talál.


Egyedi bútor kínálatunk | Konyhabútorok | Szállodabútor | Tolóajtós gardrób | Modern bútor |Beépített szekrény |Egyedi bútor | Fogorvosi rendelő bútor | Fürdőszoba bútor | Gardróbszekrény | Hálószoba bútor | Irodabútor | Konyhabútor