Vi-Zo Bútor - bútorasztalos munkák, konyhabútor, tolóajtós gardrób, egyedi bútor, minőségi bútor, hálószoba bútor, nappali bútor, fogászati bútor, szállodabútor

Egyedi konyhabútor

Egyedi konyhabútor:

 

A konyha egy különleges helyszín, amit meghatároz egy jól elkészített egyedi konyhabútor. Most nem csupán a lelkes háziasszonyokhoz kívánunk szólni, hiszen aki szereti a finom falatokat, annak az is fontos, hogy milyen körülmények között készülnek ezek. Egy jól felszerelt konyha alapjait képezi a konyhabútor, mely biztosítja a megfelelő munkaterületet az alapanyagokkal való tevékenykedéshez. Nem mindegy, hogy milyen egyedi konyhabútor, konyhai gép, vagy eszköz veszi Önt körül főzés vagy éppen sütés közben!

A méretre szabott egyedi konyhabútor tökéletesen fog illeszkedni a rendelkezésre álló helyiségekbe olyan módon, hogy az a lehető legkomfortosabbak legyen. Több mint 24 éve működő cégünk számára elsődleges szempont az ügyfeleink minőséggel kapcsolatban támasztott igényeinek maximális kielégítése. Nem dolgozunk megbízhatatlan és silány alapanyagokkal, biztos lehet benne, hogy mi nem spórolunk a minőségen! Mi is mutathatná ezt jobban mint az, hogy termékeinkre 24 hónap garanciát vállalunk! Komplett egyedi megoldásaink teszik különlegessé az általunk készített konyhabútort, melyet garantáltan nem fog minden második lakásban viszont látni!

Amennyiben már most felkeltettük az érdeklődését, kérje ingyenes árajánlatunkat!

 

Miért is olyan fontos, hogy ki készíti el az Ön számára ideális konyhabútort?

 

Minden háziasszony és háziúr rémálma az ormótlan bútorokkal túlzsúfolt konyha és a kis munkapult. Alapos helyszíni felmérés után és az Ön elképzeléseit kitárgyalva, személyre szabott ajánlatot készítünk. Érdekünk, hogy olyan  konyhabútorral töltsük meg a főzőhelyiséget, ahol később aztán jól érzi magát. Ezen kívül sok mai trend szerint épülő házban, lakásban, az étkező és a konyha egy légteret kap, ilyenkor pedig érdemes gondolni a konyhaszigetre, tálaló szekrényre, és az étkezőasztalra is. Ezek készülhetnek akár modern, minimál, hagyományos, vagy rusztikus stílusban, tetszőleges színösszeállítással. Mivel cégünk egyik fő profilja az egyedi konyhabútor készítés, ha minket választ, semmi sem állhat az útjába, hogy megvalósítsa álmai konyháját! Ráadásul ezt nem csak Székesfehérváron, hanem az egész ország, vagy akár Európa területén belül.

 

Tekintse meg néhány referenciánkat: 

 

Néhány szó a konyhabútorokról:

Meg lehet különböztetni stílusuk, és anyaguk szerint.

A konyhabútorok stílusai lehetnek: hagyományos, harmonikus, rusztikus, modern, minimál és egyben letisztult. A mai trend a letisztult, minimál stílusú konyhabútorokat részesíti előnyben.

Anyaguk szerint lehetnek: az olcsóbb laminált, szinkron-nyomott bútorlap, szupermatt és magasfényű mdf lap, acryl bútorlap, furnérozott forgácslap, festett és 3D vákuumfóliázott mdf, valamint a tömör fa frontokkal készült konyhabútorok. Napjainkban a tervezők, és egyben megrendelőink is, a magasfényű és szupermatt búrlapból készült bútorokat kedvelik.

Korábban  hagyományos nyíló ajtós kivitelű egyedi konyhabútorokat készítettünk, majd a modern stílus berobbanása után inkább a felnyíló ajtós kivitelű szekrények voltak többségben. A mai trend a fogantyú nélküli, sok fiókkal felszerelt fehér, vagy sötétszürke frontokkal ellátott konyhabútor. Ezeket a kissé komor hangulatú bútorokat, fa hatású bútorlappal, vagy fém kiegészítőkkel, esetleg fogantyúkkal tehetjük barátságosabbá, de akár kombinálhatjuk sárga, kobalt kék vagy zöld színekkel.

Napjainkban egyre népszerűbbek lettek a csempepótló hátlapok is, amelyek lehetnek HPL borítású mdf lapok, de egyre többször készülnek színezett, vagy egyedi mintával festett üvegből. Egy üvegből készült hátlap akár meglévő konyhabútorunk hangulatát is megváltoztathatja.

A munkalapok régebben 28mm vastagok voltak, ezeket váltották fel a 40mm vastag konyhapultok, amik mostanra egyre vékonyabbak lettek. Mára már számtalan lehetőségünk van a különböző munkalapok közül választani, amik lehetnek: HPL pfostformingolt forgácslapból, acrylból, compact lemezből, üvegből, kvarckőből, vagy gránitból.

Míg korábban egyszerűbb szerelvényekkel kérték a konyhabútorokat, 2018-ra egyre nagyobb teret kapnak a felső és csúcskategóriát képviselő szerelvények. A Blum bútorpántok, már beépített csillapítóval vannak ellátva. Az egyszerűbb Tandem fiókók is csillapítóval ellátott vasalattal, míg a felső kategóriás Antaro vagy Legrabox fiókok akár nyomásra nyíló, és csukódásnál önbehúzóval vannak felszerelve. Ezeket a fiókokat mára akár már érintést érzékelő Servo-Drive motorokkal is fel lehet szerelni. Ezek mellett egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a csúcskategóriát képviselő Kesseböhber Lemans II sarokszekrény, valamint a Dispensa és Tandem kamravasalatai.

Mindezeket figyelembe véve, és mérlegelve érdemes eldöntenünk, hogy számunkra melyik lenne a legoptimálisabb megoldás. Szakértő kollégáink segítenek a választásban, de a döntést természetesen önnek kell meghoznia. Bármely megoldást választja, az olcsóbb vagy a drágább alapanyagokkal, bútor-vasalatokkal, a kivitelezést, és a helyszíni beszerelést profi minőségben fogjuk elvégezni.

 

Ne késlekedjen, hívjon minket azonnal, látogasson el hozzánk, vagy kérjen ingyenes árajánlatot e-mailben!  

További tartalmat Google+, Facebook, Twitter, Linked in vagy Instagram oldalunkon talál.


Egyedi bútor kínálatunk | Konyhabútor | Nappali bútor | Panzió bútor | Tolóajtós gardrób | Modern bútor | Beépített szekrény | Egyedi bútor | Fogorvosi rendelő bútor | Fürdőszoba bútor | Gardróbszekrény | Hálószoba bútor | Irodabútor | konyhabutorok

konyhabútor